Recent News

2 days ago
SHKEJ 15 VJET

15 Vjet

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
6 days ago
SHKEJ

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
6 days ago
15 Vjet Shkej!

Me rastin e 15 vjetorit të Shoqatës Kombëtare Edukim për Jetën, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të bashkoheni me ne në prezantimin e disa prej arritjeve të punës tonë përgjatë këtyre ... See more

Me rastin e 15 vjetorit të Shoqatës Kombëtare Edukim për Jetën, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë të bashkoheni me ne në prezantimin e disa prej arritjeve të punës tonë përgjatë këtyre ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Photos from SHKEJ's post

Gëzuar festat nga fëmijët QKEV

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Gezuar Vitin e Ri 2018!

Sipari u ngrit. Femijet e Qendres komunitare Eden festojne ardhjen e Vitit te ri me shpresen per nje te ardhme me te mire.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Qendra Komunitare Shkoze

Atmosfera festive ka filluar te trokas kudo!!!
Mbeshtetur nga SAD - SHKEJ dhe QKSH me urimin e perzemert per festa sa me te gezuara pergatitem embelsirat per disa nga familjet ne nevoje ne zonen e ... See more

Gratë e komunitetit në bashkëpunim me organizatën Shkej dhe Qendrën Komunitare përgatitën ëmbëlsirat e festave. Atmosfera e festave sapo ka filluar në qendrë tonë.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Voto Të Rinjtë e Vitit 2017

Te dashur miq te SHKEJ,
Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) në bashkëpunim me Koalicionin për Arsimin në Shqipëri dhe CRCA Shqipëri, në muajin Tetor të këtij viti, hapi ... See more

Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri (ANYN) në bashkëpunim me Koalicionin për Arsimin në Shqipëri dhe CRCA Shqipëri, në muajin Tetor të këtij viti, hapi Thirrjen për Nominime në ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Photos from SHKEJ's post

Gezuar Festat e Nentorit!
Femijet ne SHKEJ jane gjithmone te mrekullueshem ??

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago
Ogerta Manastirliu

I prita sot teksa ktheheshin nga shkolla fëmijët e qendrës “Shkej”. Deri dje, ishin në situatë rruge dhe në vështirësi ekstreme. Sara më tregoi se sot kishte marrë 10?? Kjo është ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 months ago
Photos from SHKEJ's post

Sot ne Diten Nderkombetare te Femijeve, Qendra Komunitare Eden u vizitua nga Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale znj. Ogerta Manastirliu. Se bashku me femijet e Qendres znj.Ministre gatoi ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 5 »