top of page
Search
  • Writer's pictureShkej

Si të Mbrohemi dhe te Reagojmë ndaj Trafikimit të Qënieve Njerëzore

Flyer për bashkëmoshatarët si të mbrohen e reagojnë ndaj trafikimit të qenieve njerëzore.


Trafikimi i fëmijëve është dhunë ndaj fëmijëve dhe një formë skllavërimi modern, i cili prek një numër të konsiderueshëm të viktimave, që trafikohen brenda vendeve të origjinës ose transportohen larg shtëpive të tyre dhe trajtohen si mallra për t'u blerë apo shitur, për punë ose shfrytëzim seksual.


Flyer tregon disa nga format e trafikimit por edhe si te kerkojme ndihme apo te jesh nje keshillues bashkemoshatar.


156 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page